Cart 0

(Anggap tuan/puan sedang berhadapan dengan prospek dan
mereka tanya soalan ini)


Intro : Masalah, akibat, empathy & solution!

Pernah tak rasa stress dengan muka berminyak dan jerawat yang suka-suki dia nak naik kat muka kita?

Saya kalau naik seketul dua waktu nak period pun rasa stress tau! Ni kan pulak kalau yang penuh jerawat seluruh muka kan?

Sebagai wanita, saya faham perasaan tersiksa tu. Tapi sis jangan risau...

Dulu saya pun tak tahu nak buat macam mana kalau naik jerawat ni. Tapi sekarang saya dah jumpa solutionnya... 

Jadi, saya nak kongsi macam mana saya buat sampai berjaya atasi masalah jerawat ni dan muka dah tak berminyak lagi.

  • Universiti Teknologi Malaysia (UTM) 
  • Dr Mariani (tag FB Dr)
  • Glass Skinz 


1. Apa 1 benefit paling penting kepada pembeli?

Glass Skinz ni akan bantu sis kecutkan jerawat seawal 3-5 hari dan hilangkan masalah kulit berminyak.

2. Macamana ia bantu saya capai benefit tersebut? - how it works


3. Apa 3 benefit lain kepada pembeli?


4. Siapa yang pernah ia bantu?


5. Bagaimana ia bantu mereka?


6. Siapa lagi yang suka produk ni?


7. Apa best offer yang boleh bagi?

COD : Dapat barang baru bayar
Shopee : Free shipping + 10% cash back

Kenapa Sis Patut Cuba?

+ Money back guarantee - kami refund kalau xde perubahan
+ Pos hari yang sama (cut-off 12tgh)


8. Kenapa bagi best offer tu? Takkan saja-saja ja bagi...

Sebab kami faham perasaan bila ada masalah jerawat ni. Saya ada jerawat seketul waktu nak period pun dah start stess, ini kan pulak seluruh muka kan?

9. Berapa ringgit ni?

Cuma RM49.90 jer untuk penggunaan 30-40 hari. Apa lah sangat cuma ~RM1.80/day jer untuk dapat ketenangan perasaan bila muka dah licin kan?

10. Sebelum ni berapa ringgit?

-

11. Kenapa murah/mahal?



12. Bila boleh beli?


13. Bila tutup sales? (tarikh, jumlah stok)


14. Kenapa tutup sales tu?


15. Lepas ni ada jual lagi tak?


16. Kenapa aku nak kena beli sekarang?


17. Kenapa tak tutup jualan sekarang?


18. Macamana nak beli?


19. Macamana nak bayar?


20. Kau ni betul ke wujud?


21. Kalau dah beli tapi tak puas hati?


22. Kalau dah bayar tapi tak jadi beli?


23. Kalau dah dapat tapi tak reti pakai?


24. Kalau dah dapat tapi salah barang?


25. Kalau dah order tapi tak bayar lagi?


26. Kat mana saya boleh sembang dengan manusia betul, just
to make sure?


27. Apa lagi produk yang berkaitan?


28. Kalau beli produk lain sekali dengan ini dapat best offer tak?


29. Kalau nak booking dulu boleh tak?


30. Kalau saya tak order sekarang apa yang saya akan rugi?